Sennheiser HD 660S

4,690 kr

Kategori: Brand:

Beskrivning

En ny audiofil mångsidighet

Den nya HD 660 S låter dig njuta av sofistikerat audiofilt ljud i ännu fler lyssningssituationer. Efterträdaren till den legendariska HD 650 överträffar med förbättrad funktion och den nya högtalardesignen. Tack vare sin lägre impedans levererar den referensklassigt ljud även när den är ansluten till mobila enheter med högupplösta spelare och ger därför mycket mer möjligheter. HD 660 S är ett elegant designat och tillverkat föremål som skämmer bort lyssnaren med ljudlig precision och mycket god användarkomfort.

Ljud för den passionerade musikälskaren.

Gjord för den krävande lyssnaren överträffar HD 660 S den exceptionella nivån hos sin föregångare, den legendariska HD 650. Med krispig bas, excellent mellanregisteråtergivning och en njutbar, vänligt naturlig diskant har HD 660 ett uttryck som omsluter dig i varje känsla och nyans i musiken. Ändå är den exceptionellt precis och transparent.

Ljud för den passionerade musikälskaren.

Banbrytande Sennheiserteknik.

HD 660 S har nya högtalare som är designade och utvecklade av Sennheiser. Detta har resulterat i förbättrad kontroll på membranrörelserna tack vare specialtillverkad precisionsväv av rostfritt stål. Extremt lätta aluminiumspolar säkerställer högsta impulsrespons. Högtalarna är noggrant utvalda och ihopparade för hand för att säkerställa konsekvent små (±1 dB) toleranser.

Banbrytande Sennheiserteknik.

Bästa anslutningsmöjlighet

HD 660 S har skapats för att njuta av musik i överlägsen kvalitet och från många olika ljudkällor. Tack vare sin låga impedans erbjuder den också naturtrogen återgivning i referensklass med högupplösta mobila spelare. Naturligtvis visar HD 660 S upp sin fulla potential när den ansluts till en balanserad utgång på en hörlursförstärkare som HDV 820 eller till den balanserade utgången på en mobil digital spelare. Följaktligen levereras den med ett urval av kablar för praktiskt taget alla möjligheter. Alla kablarna är gjorda av högledande OFC-koppar, med mycket låg störning vid rörelser och stabil para-aramid förstärkning.

Bästa anslutningsmöjlighet

Designad för high-end komfort

Alllt kring HD 660 S skapar ren njutning för lyssningen – inte minst den stabila och ändå lätta öppna konstruktionen. De elliptiska öronkåporna är skapade för att följa örats anatomi, och de tjocka kuddarna på bygeln och de utbytbara öronkuddarna garanterar timmar efter timmar av lyssning med överlägsen komfort.

Designad för high-end komfort

Raffinerad look

Det rena och rättframma ljudet i HD 660 S reflekteras i den nya designen I mattsvart och antracit. Det är en high-end estetik som omfattar både tidlös elegans och modern stil – utan kompromisser med hantverket, precis som allt med HD 660 S.

Raffinerad look

Technical Data

 • Impedance
  150 Ω
 • Anslutning
  Stereokontakt, guldpläterad 6.35 mm, obalanserad, 3-pin 4.4 mm, balanserad, 5-pin
 • Frekvensåtergivning
  10 – 41,000 Hz (-10 dB)
  • Ljudtrycksnivå
   104 dB vid 1V 1kHz
  • Ear coupling
   Heltäckande (circumaural)
  • THD + N, total harmonic distortion and noise
   < 0,04% (1 kHz, 100 dB)
  • Högtalarprincip (hörlurar)
   Dynamisk, öppen
  • Vikt utan kabel
   Ca 260 g utan kabel