Pioneer XW-BTSP70

1,790 kr

I lager

Beskrivning

Pioneer XW-BTSP70 är en kompakt och rejäl liten Bluetooth-högtalare med fantastiskt ljud. Med en batteritid på över 8 timmar kan du spela musik från din smartphone, surfplatta eller laptop – antingen trådlöst eller via den inbyggda ljudingången. Den robusta konstruktionen i aluminium tillsammans med högtalare och baselement levererar djupa och klarar toner. Nu kan du bära med dig storslaget ljud i litet format!

Konstruerad för mäktigt ljud

Med Pioneers Smart Audio-teknologi arbetar förstärkare, högtalare och reflektorer tillsammans för att skapa ett klart och kraftfullt ljud. De dubbla, passiva radiatorerna driver stora mängder luft och skapar ett dynamiskt och livfullt basljud trots sin kompakta design. Njut av fantastiskt ljud i kompakt design.

Trådlös frihet

Med inbyggt Bluetooth spelar du musik och ljud utan att trassla till det. Koppla din smartphone, surfplatta eller laptop till högtalaren och upplev ett fantastiskt ljud tack vare stöd för aptX-ljudavkodare. Du styr enkelt musiken från din spelare med en trådlös räckvidd på upp till 10 meter.

Många timmars musikglädje

Det uppladdningsbara Lithium-ion batteriet driver din enhet och hjälper till att skapa en storslagen ljudbild. Det tar omkring 4 timmar för att få en full laddning – därefter kan du uppleva över 8 timmars speltid! Det gör högtalaren perfekt för en lång dag på stranden, på festen eller när bär med dig enheten i huset.

Dubbelkoppla för extra effekt (TWS)

Om du har två XW-BTSP70-högtalare kan du låta dessa jobba tillsammans. Med funktionen True Wireless Stereo kopplar du  trådlöst ihop enheterna där respektive högtalare tar varsin del av stereokanalerna (vänster/höger). Det gör att du får en fullstor högtalarupplevelse med en bred ljudbild.

Analog ljudingång

Koppla enkelt in externa ljudkällor med en 3,5 mm ljudkabel via ljudingången. Högtalaren slår automatiskt om till din enhet så fort du koppla in en kabel – det gör att du enkelt och bekvämt kan spela alla typer av ljud från dina ljudkällor.

Välljudande konstruktion

Pioneers kompakta högtalare är konstruerad kring ett chassi i dämpande och tålig aluminium. Det eliminerar oönskade vibrationer under uppspelning vilket gör att du får ett rent och klart ljud. Och högtalarens undersida är utrustad med en mjuk gummimatta – det gör att enheten står stabilt på alla typer av underlag.

Egenskaper:

  • Klart och kraftfullt ljud
  • Batteritid: 8,5 timmar
  • Trådlös musik via Bluetooth
  • AUX-ingång
  • TWS-funktion